9 Haziran 2014 Pazartesi

Isınan Havalarla Gelen Kampüs Şıklığı


 Sınavlar, dersler, stajlar derken koskoca bir dönemi son sürat geride bıraktık. Bounda Ne Moda ekibi olarak 3. sınıfın yoğunluğuna bir de stajlarımızın yükünü ekleyince ne yazık kblogu bir hayli aksatmıs olduk. Geçen zamanı telafin hiç vakit kaybetmeden son zamanalarda stil merceğimize takılan Boğazililere bir göz atalım:)
Bir dönem Louis Vuitton gibi ünlü moda evlerinin ressamlar ve sanatçılarla yaptıkları is birliklerile puantiyelerin tüm tasarımları teslim almasından bu yana, farklı renkleriyle krsımıza çıkan puantiyeler hala kıyafetlere eğlence katmaya devam ediyor. Biz ise bu kombinde elbiseye eslik eden hasır sapkanın çok doğru bir seçim olduğunu düsünüyoruz. Yaz günlerinin freshlini yansıtan çok leziz bir görünüm! 
Nigar Yasin
Zamansız parçalar deriler! Yaz geldi diye sakın deri ceketlerinizi dolaplara kaldırmayın. Aksam serinliye birlikte yazlık elbiselerinize ve mini sortlarınıza eslik edecek en asi parça her zamanki gibi deri ceketlerimiz olacak:) Fakat yazın nesesiyle beraber siyahların aksine kesinlikle mağazalarda da çok sık görmeye basladığımız toz pembe, yesil, bebe mavisi gibi pastel tonlardaki deri ceketler tercih edilmeli! Boğazi kızları ise deriyi daha çok skinny pantolonlarla asi bir görünümle yorumlamıs, çok da yakıstırmıslar! :) 
Gizem Aykanat
Begüm Namlı
  Zeynep Yılmaz
Casual chic görünüm Begüm ve Aysegül'ün kullandıkları ceketlerde kendini buluyor! Okula giderken bir tık daha ciddi ve sık görünmek istiyorsanız beyaz bir bluzunuzun üstünde kullanacağınız ceket ve güzel bir kolye size bir hayli yardımcı olacaktır. Fakat okulda bu ceketlerle bize göre etekten çok pantolon kullanılmalı. Çünkü etek bu looku okuldan çok is kadını havasına sokacak ve negatif bir görünüm yaratacaktır. Aysegül'ün kullandığı gibi bir crop top ve monogram çanta da favori parçalarımız arasında! 
Begüm Ağca

Aysegül Vural
Çok kısa ve net bir sekilde erkeklerde loaferları seviyoruz! Hala dolabınızda yoksa hemen bir tane edinin beyler :)

Güneycan Kılıç
Kampüste görmek istedimiz looklardan bir diğeri daha! Sezonun gözdesi aynalı gözlükler artık hepimizin olmazsa olmazları arasına girdi. Paçaları katlanmıs kotlarımızın altında kullandığımız Toms, Superga ve Nike Airmax'ler ise bu sene en çok kullanılan çiftler arasında!
Özge Balaban
Erkeklerde t-shirt seçimi önemlidir. Üzerinde kocaman marka logolarının bulunduğu shirtlerin aksine daha yaratıcı ve güzel detaylara ve baskılara sahip shirtler bizim favorilerimiz arasında. Göktuğ gibi deri detaylı bir t-shirtü günlük okul stilinizde kullanabilirsiniz :) 
Göktuğ Marmara

Ama okulda rahat bir sekilde sırt çantamızı ve spor ayakkabılarımızı giyerek gezdimiz günler galiba en keyiflisi! Renkli spor ayakkabılar, kulaklıklar, sırt çantaları bu sezon sadece okulda değil her ortamda rahatlığı sağlarken dikkatleri de üstüne çekmeyi basarıyor. Özellikle neon renklerle kullanılan sportif aksesuarlar sezonun favorileri arasında!


Bahadır Koca

Aybike Mutluoğlu
Postumuza çok sık bir stille noktayı koyuyoruz. Kendi de kisisel bir moda bloguna sahip olan Ecem'in bu kombinde kullandığı altın renkli aksesuarlar ve yırtılmıs kotuna bayıldık! 
Hepinize keyifli bir tatil dileriz!






























Ecem Bayar 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder