4 Şubat 2014 Salı

Scotch Plaid

Bu sezon birçok marka ve tasarımcının ilk tercihi iskoçların yerel deseni ekose oldu. Sadece klasikleşmiş gömlek ve atkıları değil ayakkabılardan çantalara , eteklerden pantolonlara hatta ev dekorasyonuna kadar bütün ürün gruplarını etkisi altına aldığını söyleyebiliriz. Bunun yanında ekose eskiden fazla renkli, kombinlenmesi zor bir desen olarak görülürken, bu sezon farklı farklı renk ve tarzlardaki ekoselerin birlikte kullanıldığını bile görebiliyoruz.







Bu sezon ekoseyi özellikle kalem eteklerle sevdik. Eski okul eteklerimizi andıran, başta almak istemediğimiz bu eteklere mükemmel kombinlerinden sonra alışmaya başladık sanırım. Ekose etekleri yılın gözdesi crop toplarla, yazılı T-shirtlerle, farklı desenlerdeki gömleklerle ya da bol kazaklarla birleştirerek sezona uyumlu ve dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.









Ekose / Tartan atkı ve şallar yine çok moda! Bu aksesuarları isterseniz basic, düz renk kombinlerinize renk katmak için kullanın isterseniz de farklı ekoselerle ve desenlerle birleştirip karışıklığın zevkini çıkarın. Ama birden fazla ekoseyi kullanırken dikkatli ve seçici olmanızı öneririm, çünkü sizi fazla abartılı, aşırı bir görünüme de sokabilir.







  
Normalde postlarımızın içeriği giyim ve aksesuar odaklı ama bu sezon ekosenin ev dekorasyonuna etkisinden bahsetmeden geçemeyeceğim. Ekose koltuk şalları, yastık kılıfları, halılar hatta bardaklar ve vazolar sade ortamlara şıklık katmak için raflarda bizleri bekliyorlar. Siz de ister eviniz ya da odanız için, ister gardrobunuz için bu sezon ekosenizi seçmeyi unutmayın. :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder