7 Şubat 2014 Cuma

Puffer Jackets

Soğuktan korunmak hiç bu kadar havalı olmamıştı! 2014 kışının mont ve palto trendleri oldukça farklı, bu sezon adeta bir mont/ceket deryası var. Ama bunlar arasında en çok parlayan geçmiş yıllara göre farklılaşmış tasarımlarıyla 'podufuk montlar'. İsmi bile içimizi ısıtmaya yetiyor sanki ama tek yaptıkları bu değil... Bu sezon parlak, deri, kürklü, kumaş detaylı ve modern desenli pufferlar şıklığımıza şıklık katıyorlar.



Pofuduk montlarda siyah her zamanki gibi ön planda. Seçiminizi rugan görünümlü/parlak pufferlar, spor kesimli mat pufferlar ya da kürk detaylı pufferlar arasından yaparsanız oldukça trendy bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu siyah montları bu sezon sadece spor kıyafetlerinizle değil, süslü kolyeler, midi skirtler ya da desenli sigaret pantolonlarla da kullanabilirsiniz. Ayrıca güneşli havalarda renkli güneş gözlükleriyle kombinlemek ise stilinize artı puan kazandıracaktır.




 



Siyah kullanışlı ve kolaydır ama daha cesur olup desenli ya da renkli bir puffer da seçebilirsiniz. Bu sezon farklı desenleri ya da renkleri bir arada kullandığımızı, farklılıktan şıklık yarattığımızı söylemiştik. Desenli kıyafetlerinizin üzerine farklı desenlerde bir mont seçin ve bütün dikkatleri üzerinize toplayın!





Puffer montlar konusunda ünlülerden de fikir alabiliriz, çünkü modaya ilham veren bu ünlü isimler pufferları günlük hayatlarında sıkça tercih ediyorlar. Kısacası siz de onlar gibi hem spor, kısa modelleri hem de uzun ve klasik versiyonları uygun aksesuarlarla birleştirerek rahat ama havalı bir look için kullanabilirsiniz.  







Bu montları cinsiyete göre kategorilesek muhtemelen maskülen olarak değerlendirirdik. Yani kısa pufferları aslında erkeklerden çaldık. Bize çok yakışan bu montların, doğru kombinle onlara da çok yakıştığını söyleyebiliriz. Bu durumda sezona uygun bir 'puffer jacket'ı yaklaşan sevgililer gününde özel bir hediye alternatifi olarak düşünün deriz. :)






Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder