2 Şubat 2014 Pazar

Slip-on Sneakers



Bu sezonun en beğendiğimiz ayakkabı trendleri arasında slip-on sneakers var! Topuklu ve feminen hatlara sahip ayakkabılar kuşkusuz hepimizin vazgeçilmezleri arasında; fakat bu sezon rahatlık diyince aklımıza gelen en trendy ayakkabılar, farklı desen ve renk seçenekleriyle slip-on sneakers oluyor! Simdi bu sezonun en beğenilenlerine bir göz atalım :)




Bu sene sneakerlar en dikkat çekici ve asi halini deri etek ve pantolonlara borçlular. Üzerinize giyeceğiniz bir oversize kazak ya da palto keskin görünümünüze salaş ve rahat bir hava katacaktır.


Güneşli havalarda rahatlıkla kot şortlarınız ve eteklerinizle de kullanabileceğiniz sneakerlar geçis mevsimleri için mükemmel bir seçim! Bu havaların bir diğer vazgeçilmezi deri ceketler ve trençkotlar da sneakerlarınıza eşlik edecek kilit parçalar arasında :)


 Slip-on sneakerları bu sezon farklı renk ve desen seçenekleriyle Topshop, Vans, H&M, GAP, Beymen gibi mağazalarda rahatlıkla bulabilirsiniz.



Slip-on sneakerlara en çok yakıştırdığımız şeylerden bir tanesi ise bu sezona damgasını vuran bereler! Kombininize çabasız ve havalı bir dokunuş yapmak için bere takmayı unutmayın, bizden söylemesi :)


Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder