29 Ocak 2014 Çarşamba

Midi Skirt

   Her yeni sezon, yeni bir etek boyunu karşılıyor. Bu sezon o boy midi! Model, kumaş, renk, desen ayırt etmeksizin midi etekler her yerde! Kloş, kalem, pilili, deri modelleriyle hem iddialı neon renklere hem de pastel ya da koyu tonlara rahatlıkla eşlik eden midi etekler bu sezon aradığımız kilit parça olmaya aday! 

Midi etekler bu sezon en tatlı görünümlerini pilili olanlarıyla yakalıyor. Bu eteklerin özellikle pastel tonda olanlarına bu sezon kendinizi alıştırın. Yanınıza alacağınız uygun renklerde bir portföy, stiletto ve balerin topuzunuzla özgür, doğal ve şık bir görünüm yakalayacaksınız. 



Midi eteklerin en beğendimiz görünümü onlara spor bir şıklık katan kazak ve süveterler! Casual görünümün en ışıltılı halini yakalamak isteyenler, midi eteklerine eşlik edecek bir topuklu ve bu ikilinin gösterişine yumuşak bir geçiş yapacak baskılı bir kazağı tercih etmeli!



Neon renk bir spor ayakkabı, midi boy tül bir etek ve gösterişli bir kolyenin zıtlığından ortaya çıkan enerji de bu sezona damgasını vuran görünümler arasında!


Midi boy eteklerinizi özellikle gece çıkarken crop toplarınızla kombinleyin bizden söylemesi :)






Yıldızlar da bu sene midi etek tutkusuna kendini kaptırdı. Gardıroplarınızda hala yerini almadıysa hiç vakit kaybetmeyin. Zara, H&M, Twist ve daha birçok markada midi eteklerbu sezon rahatlıkla bulabilirsiniz :)






Sevgiler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder