2 Nisan 2013 Salı

Kampüs'e Bahar Gelince...

   Soğuklar, dersler derken bizimle birlikte kampüsün de tadı tuzu yoktu uzun zamandır. Biz de bir süre ara verdikten sonra baktık ki bugün kampüs baharı karşılamış, herkes çimlerde güneşin tadını çıkarıyor. E haliyle bu mutluluk kıyafetlere de yansımış, her şey, herkes cıvıl cıvıldı! Şimdi kampüste baharın renklerine bir göz atalım ...

İlk olarak gözümüze rengarenk aksesuarlarıyla Ceren çarpıyor. Bu sezon gittikçe daha da çok tercih edilecek çok mu çok rahat loaferlarında yaptığı renk tercihi tam yerinde bir karar olmuş! Bileğini süsleyen hal halı ise alternatif aksesuar arayanlar için çok orijinal bir seçim. Kıyafetlerimizde baştan aşağı siyaha bürünüyorsak kesinlikle fosforlu bileklikler, kolyeler ve ayakkabılar kullanarak kombinimize çarpıcı bir hava katabiliriz :)

Ceren Karacasu ( loafer: Tory Burch, kolye: Taksim'den, trençkot: Polo Garage, gözlük: Dior )

 Ekibimizin çok sevdiğimiz üyesi olan Gizem'i bu kombiniyle görünce sizlerle de paylaşmak istedik :) Bu sezon çokça kullanılan tek tip zımbalı botlardan biraz usanmaya başladığımız dönemde Gizem,  diğer versiyonlarına göre çok daha marjinal bir görünümü topuklarında kullanılan metalle yakalamış.
Siyahlar içerisindeki bu lookta ışıltıyı yakalamak için ise bugünlerde sezonun gözdesi olan sırt çantasını simlerle süslenmiş bir modelden yana tercih etmiş.


Gizem Esendemir ( bot: Steve Madden, kaban: Twist, çanta: Nine West, kot: Topshop )

Kampüste her gördüğümüzde kombinlerinin özgünlüğüyle dikkat çeken Tuğçe kullandığı taşlı kolye ve kavuniçi bluzuyle bugün baharın neşesine uyum sağlıyordu :)


Tuğçe Demirbağ ( kolye: Stradivarius, etek: Mango, babet: Zara )

Ece'yi Kuzey kampüste yakaladığımızda havalar henüz baharı karşılamaya hazırlanıyordu. Kışın vazgeçilmezlerimizden olan siyah ve kremi deriler ve örgü elbisesiyle kombinleyerek abartısız bir şıklık yakalamış:)


Ece İslimyeli ( elbise: Mango, çanta: Forever New )

    Yadyok'te gördüğümüzde ayakkabı topuklarının parliament mavisi hemen dikkatimiz çekti Tilbe'nin. Bu sezon hem gözlük, ayakkabı detaylarında tercih edebileceğiniz mavinin bu en güzel tonu, aynı zamanda diğer aksesuarlarımızı minimal renklerde tutacağımız mini elbiselerimizde de çok şık bir siluet yakalamamızı sağlayacak!


 Tilbe Kahveci ( ayakkabı: Shoes&More, çanta, şort: Topshop, gözlük Ray-Ban )

Fazla söze gerek yok. Güzin'i gördüğümüzde Yargıcı kızı havasını sezdik. Kahve tonları, deriler içindeki şıklık bir de altın sarısı tereddütsüz çokça kullanılmış bilekliklerle harika bir görünüm yaratıyor :)


Güzin Öztürk ( zincirli bileklik: Koton, kemer: Bershka, ayakkabı: H&M )

Dediğimiz gibi bugün özellikle Güney kampüste neon renklerin hakimiyeti vardı. İlkbahar-yaz dönemi için verebileceğimiz en iyi tavsiye fosforda sınır tanımamanız. Üstümde pembe kullandım kolyede de aynı renk kullansam abartı mı kaçar lafı artık tarihe karıştı. Dilediğiniz rengi aynı tonlardaki renklerle cesurca kullanabilirsiniz Öykü'nün kolye ve bluz tercihindeki gibi :)


Öykü Ağkoç ( Kot : Zara, ceket: Mango, ayakkabı: H&M )

Ayşegül de sezonun trendy botlarıyla ve zımba detayları kullanılmış siyah deri çantasıyla oldukça dikkat çekiyordu. Kürklü yelek tercihini beyazdan yana kullanırken, renkli tokası da hemen göze çarpıyor :)


Ayşegül Kutlu ( çanta: Amsterdam'dan, bot: Zara, yelek: Pull&Bear, toka: Miss Evita )

Kuzey kampüste sınavların hüküm sürdüğü bir dönemde herkes kıyafetlerinde salaşlıktan yana kullanırken tercihlerini Deniz alışıldığın dışına çıkıyordu. Normalde hepimiz krem tonunu şort, hırka ve babette aynı anda tercih etmeye çekinecek olmamıza karşın bunun mümkün, hatta çok da tatlı bir görünüm yarattığını fark ediyoruz. Hem de hepimizin aksine Deniz kombinine rengi siyah şapkasıyla katıyor :)


Deniz İrban ( Hırka: anneanne örgüsü, şort: vintage, şapka: pasajdan )

Efsun baskılı taytların ve pantolonların şıklığını kampüste en iyi yansıtan looklardan biriydi bugün :) Burada dikkat etmemiz gereken nokta baskılı bir parça kullanırken kombinimizin kalan parçalarını desensiz seçmemiz! Efsun'un da kullandığı gibi :)


Efsun Erbaş ( üst: Etiler'de butikten )

Ezgi'yi kampüsten görüntülerde ikinci çekişimiz. Okulda gösterişli kolye kullanmış birine rastlıyorsanız o muhtemelen Ezgi'dir :) Spor bir kombinini kullandığı renkli ve taşlı kolyelerle süslemesini çok iyi biliyor. Bu arada eğer yakışacağını düşünüyorsanız bu yuvarlak çerçeveli gözlüklerden vakit kaybetmeden hemen bir adet edinin!


Ezgi Kırmızı ( kolye: H&M, gözlük: Ray-Ban, kot: Mavi, ayakkabı: New Balance, saat: internetten )

Sevgiler !

3 yorum:

  1. mükenmel moda ve modeller

    YanıtlaSil
  2. Hepsi çok güzel ama Deniz'e ve Ezgi'ye bayıldım,çok tatlılar! :)
    Sevgiler...
    www.burcumalkoc.com

    YanıtlaSil
  3. canım efsun erbaş'a bayıldım, kıyafetlerini hangi butikten almış?

    YanıtlaSil