24 Nisan 2013 Çarşamba

Magic Break 1 !


     Hepimiz aylar öncesinden hazırlıklara başladık! Türkiye'de üniversitelerarası düzenlenen bu kadar kaliteli ve eğlenceli tek etkinlik olan Magic Break heyecanı bizi aylar öncesinden spora, bakıma ve en önemlisi de alışverişe başlattı! Öyle bir alışveriş ki her güne ayrı kombin yaptık; havuz başına ayrı, akşam yemeğine ayrı, gece partilerine ayrı parçalar seçtik. 3 güne 10 günlük kıyafet taşıdık, ben koyayım da bavula orda karar veririm dedik. Yarısını giyemedik her sene olduğu gibi :)


   Daha çok elektronik müziğin devleri djlerin katılımıyla ve birazcık da içkinin etkisiyle çılgınlar gibi dans ettik. Fakat bize sorarsınız Happy Hour'ları hiçbirisine değişmeyiz! Yarışmalarıyla, köpük partisiyle hepimizin bikini ve mayolarıyla eğlencenin zirvesini yaşadığı saatlerdi. Akşam yapılan partiler hiçbirimizi kesmedi, After Partylere katıldık. Kapalı havuza normal kıyafetleriyle gidenler sabaha karşı  havuzda dans ederken buldular kendilerini :) Bir tutam kafa güzelliği, bir tutam sırılsıklamlık, çokça da müzik ve eğlence Magic'in tanımı diyebiliriz.

    Uykusuz geçen 3 günden sonra Magic Break'ten geriye kalanlar ise elimizdeki birbirinden renkli fotoğraflar! Şimdi Magic parti kombinleriyle baş başa bırakıyoruz sizi :)

    Havuz başı postu için takipte kalın !! :)

Gecelerinden ...

















Sevgiler !


4 yorum:

  1. En alttaki beyaz elbise super, bayıldım!

    YanıtlaSil
  2. En alttaki kıza aşık oldum

    YanıtlaSil
  3. En altta ki resimde ki kıza bakan çocuğun iç parçalayan hali

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil